De reis van de vloerprojector

Onze projector was aan het werk in Iddergem

Het was fijn om in een enthousiaste groep kinderen Ć©n juffen/meester ;-) wekelijks terecht te kunnen komen. De projector werd dagelijks goed ingezet tijdens het klasgebeuren. Bedankt voor de fijne tijd samen !

Bezoek van onze projector aan Brakel (Everbeek)

De enthousiaste juffen van de kleuterschool 't Knuffeltje wisten de kinderen goed wegwijs te maken in de wereld van de vloerprojector; er werd lustig naar verhalen geluisterd en gekeken. De kinderen verkenden ook de digitale wereld themagebonden op een speelse manier !

Bezoek in het gilo; Oosterzele en Balegem

Bezoek in De kleine planeet in Zottegem
De kindjes van juf Sarah en juf Nele experimenteerden naar hartenlust met onze vloerprojector. Vele verhalen werden gehoord, vele online activiteiten werden uitgevoerd. 

Een dikke duim voor de juffen en de kindjes !

Kennismaking met de projector. (2016-2017)

Binnen onze scholengemeenschap hebben we besloten om de beginselen van ICTvaardigheden een extra stimulans te geven. 

Samen met onze werkgroep, onze directies en ons ruim leerkrachtenteam besloten we de medianoden van onze kleuterklassen een extra tool aan te reiken en zo een extra duwtje in de rug te geven. 

Wij gingen met de firma VANERUM in zee en brachten de interactieve projector tot bij onze kleuterjuffen. 

De kinderen en de leerkrachten genoten van een eerste kennismaking ; er werd lustig geƫxperimenteerd door onze kleuters op onze symbaloopagina, met de fundelsverhalen en -activiteiten en samen gingen we reeds op zoek naar veel 'kant-en-klare'-internettoepassingen voor in de klas!

Volgend schooljaar zetten we in op het aanmaken van materialen via de learnhub

Voor wie alvast eens een sfeerbeeld van onze kleuters wil zien, scroll dan zeker eens naar onder !

Tot binnenkort!